25/02/1392

دانشگاه بوعلی سینا بدون آزمون، دانشجوی دکتری می پذیرد

شرایط، رشته ها، مدارک، نحوه ثبت نام و دستورالعمل پذیرش دانشجوی مقطع دکتری در دانشگاه بوعلی سینا اعلام شد.

بنا به اعلام مدیریت تحصیلات تکمیلی معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، پذیرش دانشجویان مذکور از بین دانش آموختگان و برای سال تحصیلی 93-1392 صورت خواهد گرفت. داوطلبان واجد شرایط حداکثر تا 15 خردادماه سال جاری فرصت دارند تا مدارک مورد نیاز را ارسال نمایند. جهت کسب اطلاعات بیشتر بر روی لینک های زیر کلیک نمائید:

اطلاعیه کامل پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی(Ph.D) بدون آزمون دانشگاه بوعلی سینا(توضیح ضروری: در بخش مدارک لازم در این اطلاعیه، اشتباها اصل شناسنامه یا کارت ملی به عنوان یکی از مدارک لازم ذکر شده که بدینوسیله به اطلاع می رساند تصویر شناسنامه یا کارت ملی کافی می باشد)

دستورالعمل اجرایی آئین نامه ارائه تسهیلات به برگزیدگان علمی مقطع کارشناسی ارشد برای ورود بدون آزمون به مقطع دکتری(Ph.D)

فرم تقاضانامه ثبت نام

فرم مشخصات فردی و وضعیت آموزشی و پژوهشی داوطلب

فرم مشخصات فردی

فرم تعهد

فرم گواهی رتبه و نمره پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد

لیست رشته/گرایش هایی که دانشگاه بوعلی سینا در آنها دانشجوی بدون آزمون مقطع دکتری می پذیرد