تعداد بازدید :10071971

11/09/1391

جزئیات برگزاری مراسم روز دانشجو اعلام شد

بنا به اعلام معاونت دانشجویی دانشگاه، مراسم گرامیداشت روز دانشجو روز 4شنبه 15 آذر ماه جاری در دانشگاه بوعلی سینا برگزار خواهد شد.

دکتر هزاوئی معاون دانشجویی دانشگاه در جلسه ستاد برگزاری مراسم روز دانشجو با اشاره به تقارن روز 16 آذر با روز 5شنبه که روز تعطیل دانشگاه است، اعلام کرد: مراسم بزرگداشت روز دانشجو، روز 4شنبه 15 آذرماه جاری از ساعت 9:30 تا 11:30 صبح در سالن اجتماعات شهید چمران دانشگاه برگزار خواهد شد.

به گفته وی، سخنرانی، پخش کلیپ، برگزاری مسابقات مختلف، در نظر گرفتن برخی تسهیلات برای دانشجویان و تقدیر از دانشجویان نمونه دانشگاه و نفرات اول کلیه رشته ها و مقاطع تحصیلی در دانشکده های تابعه دانشگاه بوعلی سینا، از جمله مهمترین برنامه های پیش بینی شده به این مناسبت می باشد. گفتنی است تشکل های اسلامی دانشجویی نیز برنامه هایی را به همین مناسبت برگزار خواهند نمود.