13/09/1391

افتتاح مرکز نشر دانشگاه

با حضور اعضاء هیأت رئیسه دانشگاه، مرکز نشر دانشگاه بوعلی سینا روز دوشنبه 13 آذر ماه جاری افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر زلفی گل در این مراسم با تقدیر از تلاش های معاونین سابق و فعلی پژوهش و فناوری و معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه و به ویژه آقای یداللهی فر مدیر مرکز نشر دانشگاه در زمینه ارتقاء اداره انتشارات به مرکز نشر دانشگاه و تعمیر، تجهیز و تبدیل محل سابق آژانس دانشگاه به ساختمان جدید مرکز نشر دانشگاه گفت: خوشحالیم که پشتکار، انگیزه، وحدت، عشق و علاقه، زمینه تبدیل یک ساختمان قدیمی به محل مرکز نشر دانشگاه را فراهم نمود. وی با اشاره به توسعه فضای فیزیکی مرکز نشر دانشگاه، بر استقرار سریع کارشناسان مجلات علمی در محل این مرکز تأکید نمود. دکتر زلفی گل در این جلسه، مجدداً از تلاش های همه دانشگاهیان دانشگاه بوعلی سینا اعم از اعضاء هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان در زمینه ارتقاء رتبه جهانی و کشوری دانشگاه، تقدیر و تشکر نمود.

در ادامه این جلسه، آقای ید اللهی فر مدیر مرکز نشر دانشگاه با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در زمینه بازسازی و تجهیز محل سابق آژانس دانشگاه و تبدیل آن به ساختمان جدید مرکز نشر دانشگاه، راه اندازی این مرکز را مدیون توجهات ویژه ریاست دانشگاه و معاونین توسعه و پشتیبانی و پژوهش و فناوری دانشگاه خواند و پیشنهاداتی را در زمینه فعالیت بهتر این مرکز مطرح نمود. در جلسه هیأت رئیسه دانشگاه که در همین مکان برگزار شد، اعضای هیأت رئیسه، تصمیماتی را در زمینه انتقال و استقرار 3 نفر کارشناس در مرکز نشر و یک حسابدار جدید در معاونت پژوهش و فناوری اتخاذ نمودند.

گفتنی است انتشارات دانشگاه بوعلی سینا از سال 1360 فعالیت خود را آغاز نموده و اخیراً از اداره به مرکز ارتقاء یافته و در ساختمان جدید مستقر شده است. محل جدید مرکز نشر دانشگاه، در دو طبقه و دارای 9 باب اتاق اداری، 1 باب سالن جلسات و 3 باب انباری در زیر بنایی بالغ بر 700 متر مربع قرار دارد که بازسازی و تجهیز آن با هزینه ای افزون بر 800 میلیون ریال انجام شده است. لازم به ذکر است از ابتدای فعالیت انتشارات دانشگاه بوعلی سینا، تعداد 260 عنوان کتاب، چاپ و یا تجدید چاپ شده که 75 عنوان آن، مربوط به 8 ماهه نخست سال جاری می باشد. انتشارات دانشگاه بوعلی سینا تا کنون چند عنوان ناشر نمونه دانشگاهی، استانی و کشوری را به خود اختصاص داده است.