تعداد بازدید :10204285

03/10/1391

چاپ شش مقاله توسط اعضاء هیأت علمی مجتمع آموزش عالی نهاوند

سه نفر از اعضاء هیأت علمی مجتمع آموزش عالی نهاوند برای اولین بار موفق به چاپ شش مقاله در مجلات علمی- پژوهشی معتبر شدند.

بنا بر این گزارش، بر اساس جستجو در پایگاه نمایه سازی SCOPUS سه نفر از اعضاء هیأت علمی مجتمع آموزش عالی نهاوند شامل آقایان مهندس مهردادپویا، علیرضا خادمی و خانم مهبانو قادری، در سال گذشته برای اولین بار موفق به چاپ شش مقاله در مجلات علمی- پژوهشی معتبر شدند. گفتنی است هم اکنون این مجتمع در رشته های کارشناسی تربیت بدنی و علوم ورزشی، و مهندسی صنایع، مهندسی ترویج و آموزش کشاورزی و گیاهان دارویی و معطر دانشجو می پذیرد. لازم به ذکر است مجتمع مذکور ویژه دختران بوده و تنها مرکز آموزش عالی در کشور است که به طور علمی به تربیت مروج گیاهان دارویی می پردازد و به زودی به دانشگاه ارتقاء خواهد یافت.