05/10/1391

اعلام لیست تأیید شده متقاضیان مهمان در نیمسال دوم سال تحصیلی جاری

لیست اسامي و شماره دانشجويي کليه متقاضيان مهمانی در نيمسال دوم سال تحصيلي 92-1391 در دانشگاه بوعلی سینا که تقاضای آنها مورد موافقت قرار گرفته است، اعلام شد.

بنا به اعلام اداره آموزش کل دانشگاه، اين دانشجويان باید از ساعت 8 صبح مورخ 9/10/1391 تا ساعت 00/24 مورخ 10/10/1391 به سايت آموزش دانشگاه بوعلي سينا مراجعه و پس از واريز شهريه شبانه(به صورت اينترنتي از طريق عابر بانک عضو شتاب)، نسبت به انتخاب واحد مرحله اول اقدام نمایند. همچنین این دانشجویان باید از ساعت 8 صبح مورخ 12/11/91 تا ساعت 00/24 همین روز، نسبت به انتخاب واحد مرحله دوم خود اقدام نمايند.

گفتنی است کد کاربري شماره دانشجويي و رمز عبور سه رقم آخر شماره دانشجويي مي باشد. اداره آموزش کل دانشگاه از این دسته از دانشجویان خواسته است تا در موعد مقرر نسبت به انتخاب واحد خود اقدام نمايند.

جهت مشاهده لیست کلیک کنید