05/10/1391

انتخاب دانشگاه بوعلی سینا به عنوان دبیرخانه منطقه 2 ورزش دانشگاه ها

در بین 19 دانشگاه از 9 استان کشور، دانشگاه بوعلی سینا به عنوان دبیرخانه منطقه 2 ورزش دانشگاه ها انتخاب شد.

بنا بر این گزارش، سازمان امور دانشجویان و معاونت دانشجویان داخل و اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هدف کیفیت بخشیدن به فعالیت های تربیت بدنی و ورزش دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور، ساختار مناطق ورزشی دانشگاه های کشور را مورد بررسی و بازنگری قرار داد و در نهایت در چهل و دومین گردهمایی مدیران تربیت بدنی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور، این امر مورد تصویب قرار گرفت.رأی گیری در مورد تعیین دبیرخانه های 5گانه ورزش دانشگاه ها نیز بر این اساس انجام گردید که در این انتخابات، دانشگاه بوعلی سینا به عنوان دبیرخانه منطقه 2 ورزش دانشگاه های کشور انتخاب گردید.

گفتنی است پیش از این، دانشگاه های کشور از نظر ورزشی به ده منطقه تقسیم شده بودند که دانشگاه بوعلی سینا مسؤولیت دبیرخانه منطقه 6 ورزش دانشگاه های کشور شامل ده دانشگاه از 5 استان کشور را بر عهده داشت.لازم به ذکر است در ساختار جدید منطقه بندی ورزشی دانشگاه های کشور، دبیرخانه منطقه 2 شامل دانشگاه های تبریز، شهید مدنی، هنر اسلامی تبریز، صنعتی سهند، ارومیه، مراغه، بناب، صنعتی ارومیه، محقق اردبیلی، گیلان، زنجان، بوعلی سینا، صنعتی همدان، ملایر، کردستان، رازی کرمانشاه، صنعتی کرمانشاه، بین المللی امام خمینی(ره) قزوین، سید جمال الدین اسدآبادی از 9 استان آذربایجان های شرقی و غربی، اردبیل، گیلان، زنجان، همدان، کردستان، کرمانشاه و قزوین می باشد.

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه، از اعتماد مدیران محترم ورزش دانشگاه های منطقه 2 کشور در انتخاب دانشگاه بوعلی سینا به عنوان دبیرخانه این منطقه، تشکر و قدردانی نموده است.

روابط عمومی دانشگاه نیز این انتخاب شایسته را به رئیس و کارکنان اداره تربیت بدنی دانشگاه تبریک عرض می نماید و برای آنان استمرار موفقیت ها را آرزومند است.