16/10/1391

انتصابات جدید

3 معاون دانشکده، 3 مدیر گروه آموزشی و 1 مسؤول تحصیلات تکمیلی دانشکده با حکم رئیس دانشگاه منصوب شدند.

بنا به اعلام دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه، به پیشنهاد رئیس دانشکده شیمی و با حکم دکتر زلفی گل، آقایان دکتر صادق صالح زاده و دکتر جلال ارجمندی برای دو سال دیگر به ترتیب به عنوان معاون اداری و مالی و معاون آموزشی دانشکده شیمی و خانم دکتر طیبه مدرکیان نیز مجددا برای دو سال به عنوان مسؤول تحصیلات تکمیلی این دانشکده منصوب شدند. دکتر مصطفی کرمی نیز به پیشنهاد سرپرست دانشکده صنایع غذایی بهار در دو سال آینده معاونت آموزشی این دانشکده را بر عهده خواهد داشت.

همچنین با پیشنهاد رؤسای دانشکده های ادبیات و علوم انسانی و کشاورزی، آقایان دکتر فرزاد ناظم و دکتر حامد نوذری برای دو سال به ترتیب به عنوان مدیران گروه های آموزشی تربیت بدنی و آبیاری منصوب شدند. دکتر ناظم پیش از این نیز مدیریت گروه آموزشی تربیت بدنی دانشکده ادبیات و علوم انسانی را بر عهده داشت. خانم دکتر اشرف گوهری نیز با پیشنهاد سرپرست دانشکده صنایع غذایی بهار برای دو سال به عنوان مدیر گروه صنایع غذایی این دانشکده منصوب گردید.

به این عزیزان تبریک عرض نموده، برایشان آرزوی موفقیت می نمائیم.