18/01/1392

پیشرفت های هسته ای در مسیر تحقق حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی است

جمهوری اسلامی الگویی برای کشورهای اسلامی، کشورهای آزاد و مستقل است.

دکتر زلفی‌گل در گفت‌گو با فارس با اشاره به 20 فروردین روز ملی فناوری هسته‌ای اظهار داشت: دانش هسته‌ای، دانشی است که ملت ایران خود بدان دست یافته و به هیچ وجه ممکن از خواسته قانونی خود کناره‌گیری نمی‌کند. وی با بیان اینکه ما به برق تولیدی از انرژی هسته‌ای نیازمند هستیم، افزود: برق تولیدی از غنی‌سازی اورانیوم، تضمین آینده کشور را به دنبال دارد و در این راستا، ملت ایران به سادگی از آن نمی‌گذرد. رئیس دانشگاه با اشاره به اینکه اشتغال زایی از اولویت‌های اساسی کشور است، گفت: این فناوری با اشتغال زایی که در ابعاد مختلف دارد، می‌تواند انواع اشتغال زایی را برای جوانان و دانشگاهیان این مرز و بوم به دنبال داشته باشد. وی انرژی هسته‌ای را آبروی ملت ایران عنوان کرد و گفت: ما در زمینه سیاست‌های کلان ملی، تنها به رهبری اقتدا می‌کنیم و با توجه به تأکیدات رهبری مبنی بر هسته‌ای شدن ایران، پافشاری خود را در این زمینه ادامه می‌دهیم.

رئیس دانشگاه با گرامیداشت یاد شهدایی که برای حفظ نظام و فناوری هسته‌ای به شهادت رسیدند، تأکید کرد: ما برای نظام جمهوری اسلامی ایران، کم هزینه نکردیم که آن را به آسانی از دست دهیم و شهدای هسته‌ای گواهی بر این ادعا هستند. وی عنوان کرد: هسته‌ای شدن ایران تنها مربوط به سرنوشت ایران نیست بلکه جمهوری اسلامی الگویی برای کشورهای اسلامی، کشورهای آزاد و مستقل است. دکتر زلفی گل خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه جمهوری اسلامی ایران، ظرفیت هسته‌‌ای شدن و دانش این فناوری را دارد، آسیب دیدن آن از سوی دشمنان، خیانتی به همه آزادگان جهان و اسلام است. وی در پایان پیشرفت‌های حاصله از فناوری هسته‌ای را در مسیر تحقق حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی دانست و گفت: امیدواریم با پیشرفت‌هایی که فناوری هسته‌ای ایران در آن مسیر گام برمی‌دارد، منویات رهبری در زمینه حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی در سال 92 تحقق یابد.