18/01/1392

تغییر زمان برگزاری امتحانات پایان ترم/5شنبه ها و جمعه ها کلاس ها دایر است

امتحانات پایان نیمسال تحصیلی جاری دانشگاه بوعلی سینا، از تاریخ 4 تا 20 خردادماه سال جاری برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جلسه کمیته هماهنگی و ساماندهی دانشجویان دانشگاه روز یکشنبه 18 فروردین ماه جاری با حضور اعضاء برگزار شد. در این جلسه، باتوجه به بخشنامه ارسالی از طرف معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص عدم برگزاری امتحانات پایان ترم در بازه زمانی 20 خردادماه تا 2 تیرماه سال جاری و همچنین با توجه به اینکه از تاریخ 6تا8 تیرماه، آزمون سراسری برگزار خواهد شد و با عنایت به ضرورت آماده سازی فضاهای مناسب جهت برگزاری این آزمون و امکان دو مرحله ای شدن انتخابات ریاست جمهوری، اعضاء کمیسیون به اتفاق آراء مصوب کردند که امتحانات پایان ترم تحصیلی جاری، از 4 تا 20 خردادماه برگزار گردد.

در این راستا، مقرر شد جهت برگزاری کلاس های جبرانی، دانشگاه در روزهای 5شنبه و جمعه نیز فعال باشد و حوزه معاونت دانشجویی نیز غذای مورد نیاز دانشجویان در وعده های ناهار و شام این ایام را، تهیه و تأمین نماید. بدیهی است با توجه به فعال بودن سلف سرویس غذاخوری دانشجویی در کلیه روزهای هفته در این ایام، دانشجویان گرامی می توانند نسبت به رزرو غذا برای روزهای 5شنبه و جمعه در طول ایام یاد شده، اقدام نمایند.

لازم به ذکر است در روزهای 5شنبه و جمعه ایام مذکور، صرفا تعدادی از پرسنل مرتبط در ادارات آموزش در دانشکده ها و سلف سرویس های دانشجویی، فعال خواهند بود و مابقی فعالیت های اداری، کماکان تعطیل می باشد.