02/02/1392

درخشش دانشگاه بوعلی سینا در مسابقات قرآنی دانشجویان

دو تن از دانشجویان دختر دانشگاه در بیست و هشتمین دوره مسابقات قرآنی منطقه دو دانشگاه های کشور، مقام های اول و دوم را کسب نمودند.

بنا به اعلام معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، در بیست و هشتمین دوره مسابقات قرآنی منطقه دو دانشگاه های کشور که در تاریخ29فروردین 92در زنجان برگزار شد، سرکار خانم زهره حیدری دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته زبان و ادبیات عرب و سرکار خانم زهرا سرلک دانشجوی مقطع کارشناسی رشته زیست شناسی، خوش درخشیدند. بر اساس این گزارش در این دوره از مسابقات، خانم حیدری در بخش حفظ کل، مقام اول و خانم سرلک دربخش حفظ ده جزء، مقام دوم را کسب نمودند.

ضمن عرض تبریک به این دانشجویان پرتلاش و دست اندرکاران فعالیت های قرآنی در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، آرزوی توفیقات روز افزون آنان را در احیای بصیرت و معرفت قرآنی در سایه الطاف بی دریغ الهی، مسألت می نمائیم.