03/02/1392

آغاز نشست های انتخاباتی تشکل های دانشجویی در دانشگاه

سلسله نشست های انتخاباتی در دانشگاه بوعلی سینا از این هفته به همت جامعه اسلامی دانشجویان و بسیج دانشجویی دانشگاه برگزار می گردد.

بنا به اعلام تشکل های دانشجویی مذکور، بدین ترتیب روز سه شنبه3اردیبهشت ماه جاری از ساعت 14تا16 آقای کواکبیان در دانشگاه بوعلی سینا سخنرانی می کند. روز چهارشنبه 4 اردیبهشت ماه نیز از ساعت 14تا16 آقای سعیدی کیا میهمان نشست انتخاباتی این تشکل ها خواهد بود. همچنین قرار بود از ساعت 11تا 13 امروز، آقای باهنر نیز در این برنامه حضور داشته باشد که به علت لزوم حضور وی در مجلس شورای اسلامی در غیاب رئیس و نایب رئیس اول مجلس، سفر وی به همدان منتفی گردید.

گفتنی است این نشست ها، صرفا ویژه دانشگاهیان و دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا می باشد و محل برگزاری این جلسات، سالن اجتماعات شهید چمران می باشد.