03/02/1392

اخبار جدید از اداره رفاه و خدمات دانشجویی

واریز وام های تحصيلي دانشجويي دوره روزانه و شهريه دانشجويی دوره شبانه، تمدید قرارداد درمانی کلينيک الوند و توضیح درباره قرارداد بيمه حوادث، سرخط خبرهای جدید این اداره می باشد.

اداره رفاه وخدمات دانشجويی دانشگاه در اطلاعیه شماره 4 خود اعلام کرد: وام های تحصيلي دانشجويي دوره روزانه و شهريه دانشجويی دوره شبانه، توسط صندوق رفاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری واريزگرديده وسايروام ها ی دانشجويی نيزبه نوبت واريزخواهد شد.

این اداره در اطلاعيه شماره 5 خود نیز اعلام نموده: قرارداد درمانی کلينيک الوند از يکم ارديبهشت ماه لغايت بيست ونهم اسفندماه سال جاری(92) تمديد گرديده و ضمنا تعهدات قرارداد کلينيک فقط باارائه معرفی نامه ازاداره رفاه و خدمات دانشجويی و يا خوابگاه ارائه مي گردد.

در اطلاعیه شماره 6 اداره رفاه و خدمات دانشجویی دانشگاه نیز آمده است: قرارداد بيمه حوادث سال تحصيلی جاری(92-91) تا پايان شهريورماه سال جاری، اعتبار داشته و هر يک از دانشجويانی که دراثرحوادث، دچارخسارت(جانی) گردند، بدون محدوديت زمان ومکان حادثه، مشمول اين بيمه مي باشند و لازم است درصورت وقوع حادثه، دانشجويان برای دريافت معرفينامه، به اداره رفاه و خدمات دانشجويي دانشگاه مراجعه نمايند.