03/02/1392

اعلام برنامه های چهارمین دوره مسابقات ورزشی گرامیداشت هفته آموزش

این مسابقات ویژه اعضاء هیأت علمی دانشگاه، همسران و فرزندان آنها پیش بینی شده است.

بنا به اعلام اداره تربیت بدنی دانشگاه، مسابقات پیش بینی شده برای اعضاء هیأت علمی مرد دانشگاه شامل رشته های فوتسال، شنا و پیاده روی در آب است که مسابقات فوتسال، از هفته گذشته آغاز شده و در حال برگزاری است. مسابقات شنا و پیاده روی در آب برای اعضاء هیأت علمی مرد نیز روز 2شنبه 9 اردیبهشت ماه جاری برگزار خواهد شد. همچنین مسابقات شنا و پیاده روی در آب برای اعضاء هیأت علمی خانم روز 1شنبه 8 اردیبهشت ماه جاری برگزار می گردد.

برای فرزندان اعضاء هیأت علمی دانشگاه نیز مسابقاتی برای پسران در رشته های دویدن، شوت به دروازه و دوچرخه سواری و برای دختران در رشته های پرتاب فریزبی، طناب زنی و شوت بسکتبال، پیش بینی شده که این مسابقات ساعت 17 روز 5شنبه 12 اردیبهشت ماه جاری در محل باغ دانشگاه برگزار خواهد شد. برای همسران اعضاء هیأت علمی دانشگاه نیز مسابقات دارت و پرتاب فریزبی در نظر گرفته شده که این مسابقات هم، ساعت 17 روز 5شنبه 12 اردیبهشت ماه جاری در محل باغ دانشگاه برگزار می شود.

بنا به اعلام این اداره، کلیه فعالیت ها و مسابقات پیش بینی شده، ویژه اعضاء هیأت علمی رسمی، پیمانی و بورسیه دانشگاه است و شامل همکاران حق التدریس، تکنسین آزمایشگاه و... نمی شود. همچنین تأکید شده که علاقمندان برای شرکت در مسابقات، باید در زمان تعیین شده جهت برگزاری، در محل تعیین شده، حضور به هم رسانند و نیاز به ثبت نام قبلی نیست.

جهت مشاهده جدول مسابقات و جزئیات بیشتر کلیک نمائید