03/02/1392

اعلام زمان برگزاری مراسم گرامیداشت هفته آموزش

مراسم گرامیداشت هفته آموزش، روز 5شنبه 12 اردیبهشت ماه جاری برگزار می گردد.

بنا به اعلام ستاد برگزاری هفته آموزش سال 1392، این مراسم از ساعت 16:30 تا 18:30 روز 5شنبه 12 اردیبهشت ماه جاری و همزمان با سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری در سالن اجتماعات شهید چمران دانشگاه برگزار خواهد شد. همچنین برای همسران و فرزندان اعضاء هیأت علمی دانشگاه نیز، برنامه های متنوعی در نظر گرفته شده است که در محل باغ دانشگاه اجرا خواهند شد.

این ستاد ضمن دعوت پیشاپیش از همه اعضاء هیأت علمی دانشگاه و خانواده های آنان جهت شرکت در ویژه برنامه های در نظر گرفته شده، اعلام کرد: دعوتنامه های رسمی نیز تا اوایل هفته آینده برای همه اعضاء هیأت علمی دانشگاه ارسال خواهد شد.

روابط عمومی همچنین اطلاع کسب نمود که یکی از اعضاء هیأت علمی دانشگاه، به احتمال قوی، به عنوان یکی از اساتید نمونه کشوری انتخاب شده است که چزئیات خبر پس از تأیید، رسما منتشر خواهد گردید.