تعداد بازدید :10209421

17/02/1392

اعلام نتايج دو انتخابات در جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه

انتخابات هفدهمین دوره شورای مرکزی و پنجمین دوره هيأت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا در روز دوشنبه مورخ ۱۶ اردیبهشت ماه برگزار گردید.

طبق برنامه مجمع سراسری جامعه اسلامی دانشجویان(جاد) با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین دکتر رستمی مسؤول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هاي استان همدان آغاز گردید. سپس دبیر جامعه اسلامی دانشجویان، گزارش عملکرد یک ساله بزرگترین تشکل دانشجویی دانشگاه را به اعضای مجمع ارائه نمود.

این مجمع که با حضور دو تن از دبیران سابق جاد بوعلی سینا آقایان روح الله عظیمی و هادی بیگی همراه بود، با معرفی کاندیداهای شورای مرکزی و هیأت نظارت پیگیری شد و در پایان اعضای مجمع آرای خود را به صندوق انداختند. پس از شمارش آراء، نتیجه انتخابات به شرح ذیل اعلام گرديد:

اعضاء منتخب اصلي شورای مرکزی:

1-محمدرضا میر2-علی سینا زمانی3-محمدعلی مرادیان4-مصطفی جعفری زادگان5-علیرضا شهبازی6-محمدمهدی محمدی7-نیلوفر محمدی8-اکرم یوسفی پارس9-فاطمه بیگ جانی

اعضای منتخب علی البدل شورای مرکزی:1-امیر موسیوند2-حمیدرضا خداجو3-طاهره حسینی

اعضاء منتخب هیأت نظارت بر شورای مرکزی جاد دانشگاه بوعلی سینا:

1-امیر حاجی بابایی2-رضا سهیل شمس