25/02/1392

درخشش دانش آموختگان رشته حقوق در آزمون های کارشناسی ارشد و دکتری

رتبه 1 و 3 آزمون دکتری و رتبه 3 آزمون کارشناسی ارشد توسط 3 دانش آموخته دانشگاه بوعلی سینا کسب شد.

دکتر ستار عزیزی مدیر گروه آموزشی حقوق دانشگاه با اعلام این خبر افزود: یکی از دانشجویان سابق کارشناسی رشته حقوق دانشگاه بوعلی سینا به نام آقای نوید عربی در آزمون کارشناسی ارشد 1392 حائز رتبه 3 در گرایش حقوق خصوصی شده است. وی ادامه داد:همچنین با تأخیر مطلع شدیم که آقایان عرفان عمرانی و ایام کمرخانی دانشجویان سابق رشته حقوق دانشگاه بوعلی سینا در آزمون دکتری حقوق خصوصی، به ترتیب حائز رتبه های اول و سوم شده اند.

دکتر عزیزی در پایان گفت: اخیرا پایان نامه خانم راضیه حسنخانی از دانش آموختگان رشته حقوق دانشگاه نیز به زبان انگلیسی توسط انتشاراتی آلمانی چاپ شد که در نوع خود، ارزشمند و افتخاری بزرگ است.

به این دانش آموختگان پرتلاش و به ویژه اعضاء محترم هیأت علمی گروه آموزشی حقوق دانشگاه، کسب این موفقیت های ارزنده را تبریک عرض می نمائیم و برایشان آرزوی موفقیت های بیشتر داریم.