25/02/1392

اعلام نتایج مسابقات ورزشی پسران در هفته خوابگاه ها

یک دوره مسابقات پرتاب دارت و طناب زنی ویژه پسران به مناسبت هفته خوابگاه ها برگزار گردید و مسابقات آمادگی جسمانی نیز روز چهارشنبه 25اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.

به مناسبت گرامیداشت هفته خوابگاه ها، یک دوره مسابقات پرتاب دارت و طناب زنی ویژه پسران با شرکت 90 نفر در خوابگاه شهیدان حقگویان برگزار گردید و در نهایت نتایج زیر به دست آمد:

پرتاب دارت:

نفر اول:حسن درویشی؛ نفر دوم:احمد عزیزی؛ نفر سوم:مهدی بابایی

طناب زنی:

نفر اول:مجید هاشمی؛ نفر دوم:حسن درویشی؛ نفر سوم:رحیم شیرآوند(برگزار کنندگان:آقایان مصطفی حمیدی و افشین ترکمان)

همچنین مسابقات آمادگی جسمانی نیز روز چهارشنبه 25اردیبهشت ماه جاری از ساعت 18 در خوابگاه شهید حق گویان برگزار خواهد شد.

گفتنی است به مناسبت هفته خوابگاه ها، مراسم پرشور اجرای حرکات ورزش باستانی در زورخانه پوریای ولی دانشکده هنر و معماری با استقبال گرم دانشجویان پسر برگزار شد. در این مراسم که با اجرای خوب مرشد چیره دست و کهنه کار دانشگاه آقای هادی یاری برگزار شد، دانشجویان با فرهنگ زورخانه که نشان و نمادی از حضور معنویت در همه فعالیت های جامعه می باشد، بیشتر آشنا شدند.