01/03/1392

ارتقاء مرتبه علمی 5 عضو هیأت علمی دانشگاه

در ششمین جلسه هیات ممیزه دانشگاه پنج عضو هیات علمی دانشگاه به مرتبه دانشیاری ارتقاء پیدا کردند.

بنا به اعلام دبیرخانه هیأت ممیزه دانشگاه، در ششمین جلسه از دور ششم این هیأت که بعدازظهر دوشنبه 30 اردیبهشت ماه جاری تشکیل شد، ارتقاء مرتبه علمی آقایان دکترابولقاسم یعقوبی، دکتر حسن علی عربی، دکتر رضا امیری چایجان، دکتر سید مهدی مسبوق و خانم دکتر سیده پریسا حسنین از مرتبه علمی استادیاری به دانشیاری، مورد موافقت اعضاء هیأت ممیزه دانشگاه قرار گرفت.

گفتنی است دکتر یعقوبی، عضو هیأت علمی دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی(گروه آموزشی روانشناسی)، دکتر علی عربی عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی(گروه آموزشی علوم دامی)، دکتر امیری چایجان عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی(گروه مکانیک و ماشین های کشاورزی)، دکتر مسبوق عضو هیأت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی(گروه زبان و ادبیات عربی)و دکتر حسنین عضو هیأت علمی دانشکده علوم پایه (گروه زیست شناسی) می باشند.

دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه،کسب مرتبه دانشیاری را به این عزیزان تبریک عرض نموده، برایشان آرزوی موفقیت های بیشتر می نماید.