01/03/1392

شش مدیر گروه آموزشی ابقا شدند

مدیران گروه های آموزشی باغبانی، مهندسی برق، اقتصاد، زبان و ادبیات عرب، حقوق و فرهنگ و زبان های باستانی برای دو سال دیگر در سمت های خود ابقا شدند.

بنا به اعلام دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه، آقایان دکتر حسن ساریخانی و دکتر علی دیهیمی به پیشنهاد رؤسای دانشکده های کشاورزی و مهندسی، به ترتیب برای دو سال دیگر به عنوان مدیران گروه های آموزشی باغبانی و مهندسی برق منصوب شدند. همچنین آقایان دکتر رحمان بختیاری، دکتر حمید کردبچه، دکتر حسن فاتحی و دکتر ستار عزیزی به ترتیب برای دو سال دیگر به عنوان مدیران گروه های آموزشی فرهنگ و زبان های باستانی، اقتصاد، زبان و ادبیات عرب و حقوق ابقا شدند. دکتر جواد بهنامیان نیز به پیشنهاد ریاست دانشکده مهندسی برای دو سال به عنوان مدیر جدید گروه آموزشی مهندسی صنایع منصوب گردید. گفتنی است این انتصابات با حکم ریاست دانشگاه صورت گرفته است.

به این عزیزان تبریک می گوییم و برایشان موفقیت روزافزون آرزو می نمائیم. همچنین از تلاش ها و زحمات دکتر فتاحی مدیر سابق گروه آموزشی مهندسی صنایع تقدیر می نمائیم.