01/03/1392

بیانیه مجمع بسیج استان همدان

مجمع بسیج استان همدان به مناسبت حماسه حضور در انتخابات 24 خردادماه سال 1392 بیانیه ای بدین شرح صادر نمود.

بسمه تعالی

بیانیه مجمع بسیج استان همدان به مناسبت حماسه حضور در انتخابات 24 خرداد ماه سال 1392

با صلوات بر محمد و آل محمد؛ از آنجایی که نامگذاری هر ساله توسط رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی دارای حکمت و فلسفه است لذا باید نامهای اعلان شده در سرلوحه برنامه های کشور قرار گیرد و نامگذاری سال 92 بنام حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی در راستای انتخابات سرنوشت ساز روز 24 خرداد و سیاست های تحریمی استکبار جهانی به رهبری آمریکاست. لذا اعضاء مجامع و شوراهای بسیج، حوزه ها، گردانهاو پایگاههای مقاومت و سایر برادران و خواهران بسیجی ولایتمدار دوشا دوش مردم انقلابی و شهید پرور استان همدان در تاریخ به ندای رهبر عزیز خود حماسه ای ماندگار را در تاریخ انقلاب اسلامی خلق خواهند نمود، حماسه ای که در آن علاوه بر حضور در پای صندوق های رای بصیرت و هوشمندی خود را در انتخاب فردی اصلح و مومن و انقلابی و ولایتمدار و قانونمدار و شجاع و توانمند و پرکار در اداره کشور به نمایش خواهد گذاشت و دشمن را در تحقق اهداف شوم خود ناکام خواهد کرد.امروز دشمنان به دنبال دلسردی مردم در انتخاب رئیس جمهوری ضعیف و دلداه غرب و سازشکار با استکبار هستند و فکر می کنند با سیاست های تحریمی و درخواست های پی در پی برای مذاکره و سازش می توانند در تعیین جهت گیری انتخاباتی مردم موثر واقع شوند.اما مردم انقلابی و فهیم با بصیرت و هوشیاری با حضور پر شور و شعور خود آنها را نا امید خواهند کرد و یکبار دیگر به جهانیان اثبات خواهند کرد راه رسیده به قله های پیشرفت وآبادانی و ساختن تمدن نوین اسلامی در گرو صبر و بصیرت و استقامت نهفته و مسیر سازش و بی اعتمادی بی جا به مستکبرین ره به جایی نمی برد.

به امید تحقق حماسه جاویدان سیاسی در 24 خرداد ماه

مجمع بسیج استان همدان