تعداد بازدید :10204288

04/03/1392

روز ملی مقاومت، ایثار و پیروزی مبارک

سوم خرداد یادآور حماسه ای بزرگ و جاودان است که هرگز از اذهان پاک نخواهد شد.

حضرت امام خمینی رحمه‏ الله به مناسبت فتح خرمشهر، پیام رسا و متینی را به این شرح صادر فرمودند:

این جانب، با یقین به آن که ما النصر الا من عنداللّه‏ از فرزندان اسلام و قوای سلحشور مسلح که دست قدرت حق از آستین آنان بیرون آمد و کشور بقیه‏اللّه‏ الاعظم ارواحنا لمقدمه الفدا را از چنگ گرگان آدم خوار که آلت‏هایی در دست ابرقدرتان، خصوصا آمریکای جهان خوارند، بیرون آورد و ندای اللّه‏ اکبر را در خرمشهر عزیز طنین انداز کرد و پرچم پرافتخار لااله الا اللّه‏ رابر فراز آن شهر خرم که با دست پلید جنایتکاران غرب به خون کشیده شده و خونین شهرنام گرفت، به اهتزاز در آورد، تشکر می‏کنم و آنان، فوق تشکر امثال من هستند. آنان به یقین مورد تقدیر ناجی بشریت و بر پاکننده عدل الهی در سراسر گیتی روحی لتراب مقدمه الفدا می‏باشند.

-خرمشهر سرزمین خرمی است که سرچشمه طراوت همیشگی ‏اش، سرخی شبنم ‏گونه قطرات خون است.

-خرمشهر سرزمین صبوری است که سنگفرش خیابان‏هایش به سرخی خون سرو قامتان دلیر میهن رنگین شده است.

-خرمشهر دروازه عبور سفیران عابدی است که با قطرات خون، وضوی عشق ساختند و به ملکوت پیوستند.

-خرمشهر مقر شاهدان شاهدی است که گواهشان ذکر یا حسین علیه ‏السلام بود و حضور جاویدانشان تجلی کربلایی دیگر.

-خرمشهر سرزمینی به وسعت آسمان است که سینه ‏های سوخته ‏ای را در آغوش گرم و سوزان خویش گرفته است که هر کدامشان در جوار قرب الهی مأوی گرفته ‏اند.

-خرمشهر، سرزمین محمد جهان ‏آرا است و جهان ‏آرا، سردار فاتح کربلای ایران.

-خرمشهر، سرزمین دروازه ‏های آسمانی است که از بی‏کرانه افق به سمت و سوی زمین گشوده شد و امواج گلوله و آتش خمپاره، مردان مرد را با خود به بی‏کران ابدیت روانه کرد.

-خرمشهر سرزمینی است که هر کوچه ‏اش، همچون شقایقی داغدار، قصه داغی بر سینه دارد؛ قصه شرحه شرحه فراق، قصه مظلومیت، قصه تجاوز و قصه

-خرمشهر، معبر آسمانی مردان خداست؛ مردانی که در آرزوی همراهی قافله کربلائیان، آرام و قرار نداشتند.

-خرمشهر مقر شیردلانی است که جنگاور عرصه جهاد بودند و لبیک‏ گوی ندای لبیک

-سلام و درودت باد، خرمشهر! آزادیت مبارک و آزادگیت جاویدان باد!