04/03/1392

آخرین اخبار پذیرش دوره دکتری بدون آزمون سال1392

قابل توجه متقاضیان شرکت در دوره دکتری بدون آزمون سال 1392 دانشگاه بوعلی سینا.

نظر به ابلاغ شیوه نامه اجرایی و اصلاحیه آیین نامه "ارائه تسهیلات به برگزیدگان علمی برای ورود به دوره های تحصیلی بالاتر" از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری این دانشگاه در نظر دارد، دستورالعمل پذیرش دانشجوی دکتری بدون آزمون را پس از اعمال اصلاحات مورد نظر ابلاغ شده، منتشر نماید. لذا پیش از انتشار دستورالعمل اصلاحی از ارسال مدارک به این دانشگاه جدا خودداری فرمایید. یادآور می شود، به مدارکی که بر اساس اطلاعیه قبلی و پیش از دستور العمل اصلاحی به این دانشگاه ارسال شده است، ترتیب اثر داده نخواهد شد. در ضمن با توجه به اینکه تنها منبع معتبر و رسمی برای اطلاع رسانی در این خصوص سایت این دانشگاه به آدرسwww.basu.ac.irو اطلاعیه های منتشر شده در آن می باشد، از مراجعه به سایت های دیگر جهت پیگیری پذیرش بدون آزمون سال 1392 دانشگاه بوعلی سینا خودداری گردد.