29/04/1392

دهم شهریور، آخرین مهلت تسویه حساب شهریه دانشجویان نوبت دوم

دانشجویان دوره های شبانه و نیمه حضوری، نسبت به واريز شهریه علي الحساب ترم جدید و تسويه بدهي ترم هاي گذشته تا قبل از تاريخ 10شهریور92 اقدام نمایند.

حسابداری دوره های شبانه و نیمه حضوری اعلام کرد دانشجویان دوره های شبانه و نیمه حضوری، جهت تائید انتخاب واحد مرحله اول نیمسال اول سالتحصیلی 92-93 نسبت به واريز شهریه علي الحساب ترم جدید و تسويه بدهي ترم هاي گذشته اقدام نمایند. بر این اساس، دانشجويان دوره هاي کارشناسي و کارداني نسبت به واريز علي الحساب به مبلغ 2.500.000 ريال به علاوه تسويه بدهي ترم هاي گذشته تا قبل از تاريخ 10شهریور92 اقدام نمايند. دانشجويان کارشناسي ارشد نیز علاوه بر تسويه بدهي ترم هاي گذشته نسبت به واريز مبلغ 5.000.000 ريال تا قبل از تاريخ فوق اقدام نمايند.

بديهي است هر گونه واريز شهريه از طريق سيستم جامع آموزش و شهريه صرفاً به صورت اينترنتي قابل انجام مي باشد و واحد حسابداري شبانه هيچ گونه مسؤوليتي در قبال ثبت فيش واريزي به صورت حضوري ندارد.

لازم به توضيح است در صورت عدم واريز علی الحساب نيمسال 921 و عدم تسويه حساب بدهی نيمسال گذشته, انتخاب واحد مرحله اول کان لم يکن تلقي مي گردد.