22/10/1392

انتصاب عضو هیأت علمی دانشگاه به عنوان رییس شورای راهبردی فدراسیون ورزش های زورخانه‌ای و پهلوانی

در حکم رئیس فدراسیون خطاب به ایشان آمده است: با عنایت به تعهد، تجربه و سوابق ارزنده علمی، ورزشی و مدیریتی جنابعالی، به موجب این حکم ازتاریخ22/10/1392بـه مدت یکسال به عنوان رییس شورای راهبردی فدراسیون پهلوانی و زورخانه‌ای منصوب می‌شوید. امید است در راستای تحقق دستور مقام عالی وزارت مبنی بر استقرار نظام برنامه محور مبتنی بر اصول علمی و دستاوردهای تجربه شده، ضمن تشکیل این شورا نسبت به روزآمد کردن و بازتدوین سند چشم انداز بیست ساله و طرح جامع احیا و توسعه ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای و همچنین برنامه راهبردی چهارساله این فدراسیون اهتمام نمایید.

گفتنی است جناب آقای دکتر یلفانی هم اکنون مسئولیت معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی دانشگاه بوعلی سینا را عهده دار می باشند.

دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه این انتصاب شایسته را که نشان از تخصص و توانمندی های ارزشمند جناب آقای دکترعلی یلفانی دارد، به ایشان و جامعه دانشگاهی، تبریک عرض نموده، برای این استاد ارجمند آرزوی موفقیت روزافزون می نماید