24/10/1392

ارتقاء مرتبه علمی هشت عضو هیأت علمی دانشگاه

در جلسه یازدهم از دوره ششم هیأت ممیزه دانشگاه که در روز دوشنبه 23 دی ماه جاری تشکیل گردید سه نفر ازاعضاء هیأت علمی دانشگاه به مرتبه استادی و پنج نفر به مرتبه دانشیاری ارتقاء یافتند

بنا به اعلام دبیرخانه هیأت ممیزه دانشگاه در این جلسه با ارتقاء مرتبه علمی آقایان دکتر سعید سهیلی، دکتر محمد مهدی رشیدی، دکتر غلامرضا شعبانی بهار از مرتبه علمی دانشیاری به مرتبه استادی موافقت به عمل آمد.دکتر سعید سهیلی عضو هیأت علمی گروه آموزشی فیزیک هسته ای و دکتر محمد مهدی رشیدی عضو هیأت علمی گروه آموزشی مکانیک و دکتر غلامرضا شعبانی بهار عضو هیأت علمی گروه آموزشی تربیت بدنی می باشند.

دکتر محسن گودرزی از گروه آموزشی مکانیک، دکتر حمید کردبچه از گروه آموزشی علوم اقتصادی، دکتر مهدی قیاسوند از گروه آموزشی ریاضی، دکتر محمدرضا یوسف زاده و دکتر فرهاد سراجی از گروه آموزشی علوم تربیتی، نیز از مرتبه علمی استادیاری به دانشیاری ارتقاء یافتند.

دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه، ارتقاء مرتبه علمی این اعضاء هیأت علمی پرتلاش، که موجب ارتقاء بیش از پیش جایگاه دانشگاه بوعلی سینا از نظر علمی می باشد را به ایشان، خانواده های محترمشان و عموم دانشگاهیان تبریک عرض نموده، برای ایشان از ایزد متعال موفقیت روزافزون مسألت می نماید.