17/03/1390

آگهي برگزاری مرحله دوم (مصاحبه) آزمون دکتری تخصصی (Ph.D.) نیمه متمرکز دانشگاه بوعلي سينا- سال 1390

با آرزوی موفقیت برای داوطلبان آزمون نیمه متمرکز دکتری سال تحصیلی 91-1390 که به این دانشگاه معرفی شده اند بدینوسیله زمان و مکان برگزاری مصاحبه و مدارک مورد نیاز چهت ارائه و بررسی در جلسه مصاحبه را به اطلاع مي رساند.

متن كامل آگهي

فرم شماره 1 (فرم تکمیل شده مشخصات فردی داوطلبان مرحله دوم آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1390)

فرم شماره 2 (مخصوص تعهد حضور تمام وقت در دوره ي دكتري دانشگاه بوعلي سينا)

فرم شماره 3(مخصوص دانشجويان سال آخر دورهي كارشناسي ارشد متقاضي شركت دردوره ي دكتري دانشگاه بوعلي سينا)