18/03/1390

قابل توجه اعضاي محترم تعاونی مسکن اعضای هيات علمی دانشگاه بوعلی سينا

با سلام

احتراما همانگونه که مستحضريد اولين گام جهت ساخت وساز مسکن خريد زمين مناسب ميباشد. با توجه به تنوع قيمت زمين در سطح شهر همدان بدون آگاهی از ميزان سرمايه گزاری و توانائی مالی اعضای محترم تعاونی هر گونه اقدام جهت خريد زمين ممکن نمي باشد. لذا خواهشمند است در اسرع وقت تا تاريخ 25/3/1390 مبلغی را که مي توانيد جهت مشارکت در خريد زمين تا تاريخ 15/ 4/ 1390 به حساب تعاونی واريز نمائيد را در جدول زير مشخص و به ايميلtaavonimaskan@basu.ac.ir ارسال فرمائيد. بديهی است عدم ارسال پاسخ تا تاريخ 25/3/90 به معنای انصراف فعلی شما از مشارکت در خريد زمين وساخت و ساز مي باشد. ضمنا مشخص فرمائيد که تا دوسال بعد از پرداخت مبلغ اوليه جهت خريد زمين، چه مبلغی را مي توانيد بطور ماهيانه جهت ساخت و ساز به تعاونی بپردازيد.حداقل مبلغ جهت مشارکت اوليه دويست ميليون ريال در نظر گرفته شده است.

فايل wordجهت ارسال اطلاعات